Villkor

Vi äger och driver de tjänster som erbjuds via denna webbplats. Tjänsterna kan ändras från tid till annan, efter Medical Care 92:s eget gottfinnande, och avtalet kommer att gälla för ditt besök. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra eller avbryta någon del av avtalet och alla sådana ändringar kommer att meddelas dig på webbplatsen.

Villkor

Du måste vara 18 år eller äldre för att registrera dig, använda tjänsterna eller komma åt eller använda webbplatsen på något sätt.

INTEGRITETSPOLICY

Integritet och skydd av dina personuppgifter är en primär fråga. Vi är fast beslutna att uppfylla eller överträffa våra integritetsstandarder.

PRIS- OCH BETALNINGSPOLICIER

Alla priser på webbplatsen inkluderar moms, moms och alla andra lokala skatter. Du måste betala schablonfrakt om beställningen är under den angivna gränsen. Våra erbjudanden/rabatter är inte tillgängliga för alla produkter/leveransställen och är begränsade till utvalda kategorier.

FRAKT- OCH LEVERANSPOLICIER

Alla beställningar till USA, Storbritannien och Kanada kvalificerar sig för gratis frakt över 10 med genomsnittlig leveranstid. Vi placerar diskreta övernattnings-, express- och normala leveranssätt för beställningar som görs enligt våra kunders åsikter.

RETUR-, ERSÄTTNINGS- OCH REPARATIONSPOLICY

Vi accepterar returer och skadestånd om fel gjordes på vår hemsida under leverans eller om skador eller problem under frakten påverkade din beställning inom 10 arbetsdagar. Återbetalningar kommer att initieras vid retur eller avbokning, inom 10-15 arbetsdagar. Det har klargjorts att om du beställer en felaktig vara har du inte rätt till retur, ersättning eller återbetalning.

DEMENS

Vi lovar inte att onlineupplevelsen eller onlineupplevelsens innehåll, tjänst eller funktion kommer att vara felfri eller oavbruten, att eventuella fel kommer att rättas till eller att din användning av onlineupplevelsen kommer att ge några specifika resultat.